Mod de lucru

Medicina funcțională investighează cauzele profunde ale afecțiunii, folosind o abordare orientată pe întregul organism cu angajarea pacientului și medicului într-un parteneriat terapeutic.

Ana Maria Stoica MD Medicina Functionala
dr ana maria stoica functional medicine certified practitioner badge

4 Etape distincte în modul de lucru

Ȋmbunătățirea sau schimbarea stilului de viață implică un proces de transformare pe termen lung ce trece prin 4 etape consecutive.

Întrebări frecvente

Găsiți mai jos răspunsuri la cele mai frecvente întrebări

Din punct de vedere tehnic, vitaminele, mineralele, oligoelementele, aminoacizii, ierburile sau remediile homeopate nu sunt clasificate drept medicamente. Totuși, aceste substanțe pot avea efecte semnificative asupra fiziologiei organismului și trebuie utilizate rațional.
Tipurile de suplimente recomandate sunt cele care îndeplinesc standardele înalte de calitate, ce tind să producă rezultate previzibile. În timp ce aceste suplimente pot avea un cost mai mare decât cele disponibile în comerț, valoarea trebuie să includă și asigurarea purității, a calității, biodisponibilitatea (capacitatea de a fi absorbite și utilizate în mod corespunzător de către organism) și eficiența acestora.
Nu poate fi garantat același nivel de calitate în cazul suplimentelor achiziționate de pe piață. Acest lucru nu înseamnă că respectivele produse nu au nicio valoare; cu toate acestea, având în vedere lipsa rigurozității de testare strictă şi punerea lor la vânzare fără avize, calitatea acestor produse este afectată în mare măsură.

Planurile noastre individualizate de medicină funcțională se adresează doar persoanelor peste 18 ani.

Dr. Ana Maria Stoica Medicina Functionala

Aveți nevoie de un plan de tratament individualizat?

Urmăriți pașii pentru programare din pagina de contact pentru a stabili prima consultație.

Scroll to Top