Termeni și condiții

Condiții generale pentru utilizarea website-ului anastoicamd.com

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

Prin accesarea acestui website şi/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu acești termeni şi condiții de utilizare.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Informațiile oferite pe website-ul anastoicamd.com au caracter pur informativ, fiind un ghid medical explicativ util ce poate susține şi preceda consultația medicală propriu-zisă, pe care, însă, nu o poate înlocui.

INTRODUCERE
Termenii şi condițiile definesc condițiile de utilizare ale website-ului anastoicamd.com de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând si navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI
S.C. ULTRAWELNESS MED S.R.L. deține drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor şi cele brevetate. Toate informațiile conținute în acest website sunt proprietatea S.C. ULTRAWELNESS MED S.R.L., care își rezervă dreptul de a modifica conținutul şi/sau structura website-ului în orice moment şi fără nicio informare prealabilă.

Întregul conținut al website-ului anastoicamd.com este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținut şi prezentarea website-ului sunt deținute de S.C. ULTRAWELNESS MED S.R.L.. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului website-ului în orice scop fără confirmarea scrisa din partea S.C. ULTRAWELNESS MED S.R.L..

Informațiile prezente pe anastoicamd.com sunt de interes medical general şi sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia şi tipări conținutul paginii anastoicamd.com pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul anastoicamd.com nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților anastoicamd.com.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Prin folosirea acestui website, utilizatorul declară în mod expres și implicit că înțelege și este de acord cu următoarele:

  • utilizarea website-ului se face pe propria răspundere a utilizatorului
  • orice material descărcat de pe website se află la discreția utilizatorului și poate fi folosit doar pe riscul propriu
  • utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate dispozitivului de pe care accesează website-ul sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezulta din descărcarea conținutului website-ului
  • recomandările și informațiile sunt oferite cu bună credință, insa nu reprezintă și nu pot înlocui serviciile medicale specializate

S.C. ULTRAWELNESS MED S.R.L. nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe, indirecte, accidentale, inclusiv, dar nu limitat la daune pentru pierderi de profit, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile.

S.C. ULTRAWELNESS MED S.R.L nu va acorda nicio garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a website-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea website-ului;

Acest website este oferit sub aceasta formă, fără alte garanții. S.C. ULTRAWELNESS MED S.R.L. nu este responsabilă pentru funcționarea necorespunzătoare sau alte defecte ale acestui website sau ale conținutului său.

Folosirea acestui website se face conform acestor termeni și condiții pe care utilizatorul le acceptă implicit prin folosirea acestui website.

Website-ul anastoicamd.com nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor şi a consultanţei, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligenţă fata de nicio persoană, exclude în mod expres şi neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daune suferite ca urmare a utilizării conținutului.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI WEBSITE-ULUI
Obiectivul conținutului website-ului este de a transmite informații medicale actualizate şi exacte şi de a oferi un preambul de informații ce susțin şi completează consultațiile medicale propriu-zise, pe care, însă, nu le poate înlocui.

Orice persoană care dorește să beneficieze de serviciile medicale prezentate în website este rugată să facă o programare utilizând unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a website-ului.

LINK-URI CĂTRE ALTE SITE-URI
Prezentul website poate conține trimiteri către alte website-uri considerate de S.C. ULTRAWELNESS MED S.R.L. utile în legătură cu conținutul actualului website şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor website-uri.

S.C. ULTRAWELNESS MED S.R.L.nu poate garanta sau controla actualitatea şi exactitatea informațiilor prezente pe website-urile unor terți, la care se face trimitere de pe website.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea website-ului si la protecția utilizării, vă rugăm sa ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din website.

Scroll to Top