Termeni și condiții

Preambul

Informațiile oferite pe website-ul anastoicamd.com au caracter pur informativ și în niciun caz nu pot substitui consultul medical direct, fizic și recomandările unui medic specialist în urma unor investigații medicale.

anastoicamd.com nu furnizează sfaturi medicale similare celor oferite de medici în cadrul unui consult direct și nicio informație sau material publicate pe website nu trebuie interpretate ca având scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni o boală.

Scopul anastoicamd.com este acela de a furniza sfaturi generale despre menținerea calității vieții și trebuie utilizat în scopul obținerii de informații generale sau în scopul programării unei consultații directe, în cabinetul medicului.

Termeni și Condiții

Prin accesarea și utilizarea website-ului anastoicamd.com sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare descriși în continuare.

Dacă nu sunteţi de acord sau nu acceptaţi, fără limitări sau calificări, Termenii şi Condiţiile de utilizare, vă rugăm să părăsiţi website-ul anastoicamd.com.

  1. Definirea termenilor

În Termeni și Condiții următorii termeni vor fi interpretați astfel:

Website-ul anastoicamd.com – spațiul operatorului aflat în mediul online care cuprinde informații medicale generale și pe care se poate programa un consult într-un cabinet medical;

Operatorul website-ului anastoicamd.com – entitatea juridică ULTRA WELLNESS MED S.R.L. responsabilă pentru operarea și administrarea website-ului anastoicamd.com, cu sediul în București, Aleea Cenuseresei nr. 4, Sector 2, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/9265/2019, având CUI 41398648;

Termeni și Condiții – prevederile care reglementează relațiile dintre persoanele care utilizează/vizitează website-ului anastoicamd.com și ULTRA WELLNESS MED S.R.L..;

Utilizator = orice persoană fizică care va accesa și utiliza website-ul anastoicamd.com;

2. Drepturi de proprietate intelectuală

Întreg conținutul website-ului anastoicamd.com este protejat prin Legea nr. 8/1996  privind dreptul de autor și drepturile conexe.

Drepturile asupra conținutului website-ului anastoicamd.com aparțin societății ULTRA WELLNESS MED S.R.L., care deține drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor şi cele brevetate. Toate informațiile conținute în acest website sunt proprietatea ULTRA WELLNESS MED S.R.L., care își rezervă dreptul de a modifica conținutul şi/sau structura website-ului în orice moment şi fără o informare prealabilă.

Toate drepturile referitoare la pagini, conținut şi prezentarea website-ului sunt deținute de ULTRA WELLNESS MED S.R.L.. Este interzisă folosirea, copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului website-ului în orice scop fără acordul expres prealabil, în scris, din partea ULTRA WELLNESS MED S.R.L..

Informațiile prezente pe anastoicamd.com sunt de interes medical general şi sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit doar cu scopul informării.

3. Obiectivul website-ului anastoicamd.com

Obiectivul conținutului website-ului este de a transmite informații medicale doar cu scop informativ, sub formă de sfaturi, studii, explicații cu privire la menținerea unei vieți echilibrate.

Toate informațiile, sfaturile, studiile și explicațiile medicale au doar scop informativ la nivel general. Pentru a personaliza și aplica cunoștințele medicale este nevoie de efectuarea unui consult medical fizic.

Orice persoană care dorește să beneficieze de servicii medicale directe și fizice, poate efectua o programare utilizând mijloacele afișate în pagina de Contact a website-ului.

4. Politica de confidențialitate

ULTRA WELLNESS MED S.R.L. cu sediul în București, Aleea Cenușăresei nr. 4, Sector 2, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/9265/2019, având CUI 41398648 se obligă să respecte reglementările legale prevăzute de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal ale utilizatorilor anastoicamd.com.

Prin programarea unei consultații pe website-ul anastoicamd.com sunteți de acord cu politica de confidențialitate.

Simpla navigare pe website-ul anastoicamd.com este posibilă fără a indica date cu caracter personal.

ULTRA WELLNESS MED S.R.L. a implementat măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura o protecție cât mai completă a datelor cu caracter personal prelucrate prin intermediul website-ul anastoicamd.com, la momentul efectuării unei programări. Cu toate acestea, transmisiunile de date pe Internet pot avea, în principiu, lacune de securitate, astfel încât nu poate fi garantată o protecție absolută.

Pentru informații sau solicitări suplimentare, puteți contacta ULTRA WELLNESS MED S.R.L.  la următoarea adresă de e-mail: [email protected].

Informații complete despre Politica de confidențialitate regăsiți alăturat Termenilor și Condițiilor la GDPR – Confidențialitatea datelor, aflat în josul paginii website-ului.

5. Limitarea răspunderii

Pe website-ul anastoicamd.com nu se oferă servicii medicale, se oferă doar posibilitatea programării unui consult într-un cabinet medical.

Serviciile medicale de orice fel se realizează efectiv independent de website-ul anastoicamd.com, în cabinetul medicului, cu răspundere directă între părți, conform legii.

Prin folosirea acestui website, utilizatorul declară în mod expres și implicit că înțelege și este de acord cu următoarele:

  • utilizarea website-ului se face pe propria răspundere;
  • este singurul responsabil de veridicitatea informațiilor de orice fel introduse de el pe website-ul com;
  • este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate dispozitivului de pe care accesează website-ul sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezulta din descărcarea conținutului website-ului;
  • recomandările și informațiile sunt oferite cu bună credință, însă nu reprezintă și nu pot înlocui serviciile medicale specializate;

ULTRA WELLNESS MED S.R.L. nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe, indirecte, accidentale, inclusiv, dar nu limitat la daune pentru pierderi de profit, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile.

ULTRA WELLNESS MED S.R.L nu va acorda nicio garanție referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a website-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea website-ului;

ULTRA WELLNESS MED S.R.L. nu este responsabil pentru funcționarea necorespunzătoare sau alte defecte ale acestui website sau ale conținutului său.

Folosirea acestui website se face cu respectarea Termenilor și Condițiilor pe care utilizatorul le acceptă implicit prin continuarea folosirii acestui website.

6. Link-uri către alte website-uri

Prezentul website poate conține trimiteri către alte website-uri considerate de ULTRA WELLNESS MED S.R.L. utile în legătură cu conținutul actualului website şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor website-uri.

ULTRA WELLNESS MED S.R.L. nu poate garanta sau controla actualitatea şi exactitatea informațiilor prezente pe website-urile unor terți, la care se face trimitere de pe website.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor referitoare la utilizarea website-ului si la protecția utilizării, utilizatorul are la dispoziție contactul prin intermediul secțiunii Contact din website.

7. Legea aplicabilă și soluționarea conflictelor

Prezenta relație contractuală se supune legislației românești. Eventualele litigii apărute între ULTRA WELLNESS MED S.R.L și utilizatori vor fi soluționate pe cale amiabilă prin trimiterea unei reclamații la adresa [email protected]. Dacă după parcurgerea acestei proceduri, părțile nu reușesc să ajungă la o soluție amiabilă, partea nemulțumită se poate adresa instanței de judecată.

Competența teritorială în caz de litigii va aparține instanței în a cărei circumscripție își are sediul ULTRA WELLNESS MED S.R.L.

8. Modificarea Termenilor și Condițiilor

ULTRA WELLNESS MED S.R.L își rezervă dreptul de a modifica, de a actualiza conținutul website-ului anastoicamd.com și prevederile cuprinse în Termeni și Condiții, fără a anunța în prealabil utilizatorii sau terții. 

Scroll to Top